09 de setembre 2007

Punt final

Molt bones a tots!

Malauradament tot s'acaba i aquest viatge ha arribat al seu final. Us saludem ja des de Matadepera, on hem fet la segona de les etapes en territori català prèvies a l'arribada a casa (la primera va ser a Begur). Així doncs hem parat a saludar les families abans de passar per Barcelona. Han estat uns últims dies de descans i d'aterratge, on hem aprofitat per fer neteja intensiva (roba, cotxe, fotos), banyar-nos a la platja i la piscina, veure alguns amics i fins i tot assistir a un concert d'Antònia Font ahir a la nit a Sabadell!

I ara que el viatge ja s'ha acabat, us en fem un breu resum en forma de xifres:
- Han estat 6 setmanes senceres de viatge, si comptem les visites a Begur i Matadepera.
- Hem fet en total 9500 KM! Aprofitem per fer un petit homenatge al cotxe, que s'ha comportat esplèndidament, tot i l'estat lamentable d'algunes carreteres que hem trobat.
- Hem passat (i fet nit) per 9 països diferents. Per ordre d'aparició: França, Italia, Eslovenia, Croàcia, Bosnia, Herzegovina, Montenegro, Serbia i Rumania
- No hem fet mai més de dues nits al mateix lloc, i hem 'tastat' tot tipus d'allotjaments: campings espectaculars, campings cutres, campings que no arribaven ni a ser cutres, campings pijos, pensions de carretera, hostals, apartaments, hotelillos, hotelets i fins i tot algun hotel pijillo!
- Vam arribar amb més de 900 fotos! De moment, després de la primera neteja (que no censura) ens hem quedat amb unes 600. Intentarem fer-ne una selecció d'unes 150-200 per qui les vulgui veure i no aburrir-se massa!
- I com no, hem recopilat un total de 3 multes: una de rigurosa, una altra potser més merescuda i fins i tot una que encara està per pagar! Això si, sempre amb aquella sensació que el fet d'anar amb matrícula estrangera ha contribuït força a la sanció.
- ....

La resta de detalls, ja us ho hem començat a explicar en persona a aquells qui ja hem pogut veure, i a la resta no patiu que ja us en farem cinc cèntims quan ens veiem. Això si, sense que us adormiu!

I no ens podem acomiadar sense donar-vos MOLTES GRÀCIES a tots els qui heu seguit aquest blog i especialment a aquells qui heu anat deixant els vostres comentaris: ens hem sentit realment acompanyats durant el viatge!

Un petó per tots!

Laia i Xavi.

7 comentaris:

marion ha dit...

Ei Xavi!
Sóc la Mariona, quina passada de viatge no? La veritat és que venen ganes de tornar a fer la maleta i marxar...
Nosaltres per la India genial!
Bé ja ens explicareu cosetes...
fins aviat!

Anònim ha dit...

Ostres entre uns comentaris i uns altres sempre volia escriure i mai ho he fet.

I avui de fet consultava el blog per saber quan tornaveu.

Bé que sapigueu que ha estat un amolt bona idea!!! I res, que a veure quan ens veiem!!!

Petons,

Gemma Santamaria

Anònim ha dit...

...i ja no ens explicareu res més???

Anònim ha dit...

Bon dia!!

M'afegeixo a les peticions q demanen que continueu explicant coses al blog!!! És que sino tenim com un "buit" ... je,je,je!

Ah! Esperem la projecció de la selecció de fotos!! Ja ens avisareu!!

Un petó!!

Laura&Cia

marlota ha dit...

Hola guapets!

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

preberite celoten blog, kar dober