28 de juliol 2007

Últims preparatius i comiats

[Laia]
Aprofitant que encara no havíem estrenat oficialment el pis, i per fer un bon comiat; els primers en estrenar un sopar a Bellver han sigut els germans Figueras i respectius: La Mar, el Xavi, l'Arnau i la Cristina van venir a sopar a casa el dimecres.

Prova a superar: ficar-nos tots dins la dutxa! (hi ha proves empíriques que adjuntem en format foto)

Al setembre hi ha llista de soparets. Ara bé, el llistó el van deixar ben alts per ser els primers: ens van regalar un "jamón bellotero" que provablement estrenarem en algun d'aquests festins que s'apropen. Apunteu-vos-ho!!!

[Xavi]

Els darrers preparatius han estat protagonitzats en primer lloc per una renovació en temps rècord del passaport.... ja que a dos dies de marxar, divendres a les 7 de la tarda em vaig adonar que tenia el passaport caducat !!!

[Laia]
Faig petita intevenció: "manda güevos o no??!?!?!"

[Xavi]
Tranquils.... problema resolt! Avui dissabte a les 10 del matí ja el tenia renovat!

A part del passaport i altres assumptes, calia revisar que la tenda estava en condicions, aixi que hem fet una acampada al menjador, de la qual us deixem una foto.

[Laia+Xavi]
I ara si, la propera entrada serà ja des d'alguna etapa del viatge. Una abraçada per tots!

4 comentaris:

Borja Rius ha dit...

Ei!!! Aniré mirant el bloc. Disfruteu molt per l'est, pq aquests viatges tan xulos es fan pocs cops a la vida. Ens veiem al setembre!!

Belén ha dit...

Belén

Ei!!! Molt xul·lo, sí senyor! Espero que aquest sigui el viatge iniciàtic que necessiteu... i que, a més a més, us ho passeu pipa!!!! ¡¿Què dic pipa!!!??? ... REPIPA!!!

Petons i petons a tots dos (Laia, encantada de conéixer-te... ni que sigui virtualment!!!!!). Ens veiem al setembre. Muaks. Belén

Anònim ha dit...

Ja friso per saber de les vostres aventuretes! Molt bon viatge i gaudiu de tot el que feu! Fins ben aviat!

vic

Anònim ha dit...

L'acoplament a la dutxa es digne dels germans Figueras. Veix que les parelles també us segueixen. Molt bon viatges