31 de juliol 2007

Primera nit a un hotelli piji (Verona, Italia)

Hola!

(Comencem la redaccio sense accents... aquests teclats no en tenen)

[Xavi]
La veritat es que no teniem previst escriure res aquest primer dia, pero l'hotelet on hem anat a parar per dormir la primera nit ens ha costat una paaaaaaaaaaaaaasta gansa i hem d'amortitzar-ho... aixi que aprofitem el pc de la recepcio per escriure aixo.
Ahir vam passar basicament tot el dia al cotxe: 1200 kms de Matadepera fins a Verona, quasi tocant a Venecia. Avui ens queden "nomes" 400 kms per arribar a la primera destinacio prevista: Bled i el seu llac, a eslovenia.
Apa, fins aviat!

[Laia]
l'Hotelli es piji, pero es el mes barat de la zona. Que ahir ens vam estar 1h i 1/2 donant voltes per Verona buscant hotellinnis! Pero ja n'hem tret benefici: ens hem endut les sabatilles!!! ;-)
Cert, no tenim massa aventures a explicar-vos a part de l'apassionant mon de les autopistes. La broma ens ha costat de moment 75€ de peatges!
Les de França i Italia no estan malament. De fet, nomes entrar a Italia ens vam quedar parats perque vam fer prop de 200km en una autopista que eren tot ponts i tunels creuant muntanyes. Era el clar exemple del que es marcar una linea recta amb regle en un mapa i fer-la realitat. No us ho perdeu, tots els ponts i tunels tenien nom! I us prometo que n'hi havia mil! Hi ha gent amb poca feina en aquest mon.
Ve, us deixem que l'autopista ens espera!
A tots els que aneu fent comentaris, gracies! Fa gracieta llegir-vos, i aixi estem una mica en contacte! Encantada i encantat als que us anem coneixent virtualment! ;-b
I a la Margarita i l'Antoni, gracies per fer la sortida una mica mes agradable. Hagues sigut molt trist marxar sense poder treure la ma pel cotxe i dir adeu a algu.

Un peto ben gros. Fins al proper episodi!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

guapoooooos!

he tornat al món desprès del meu dia de desconexió cel·lular (com la vaig liar sense saber-ho!)

quina peneta no haver-vos pogut veure abans de marxar, però em van encantar les vostres notetes.

us envio la abraçada gegant que no us vaig poder donar

pijooooooos!!!

muuuuuuuuu-a i beeeeeeeeee-a

Anònim ha dit...

a mueeeeeeerte!

Anònim ha dit...

Ens alegrem que tot vaigi be. Heu visitat la Arena de Verona, la casa dels Montesco i Els Capuleto?. Verona molt bonic pero molt car. Tenim una vaixella nova de ceramica de la Bisbal per 8 persones, us interessa?. Nosaltres demà tornen a treballar. Ja continuarem llegin el Blog. Avui hem anat a Platja d'Aro a veure la Avia Marcel·la i en Jacint. ewsten molt be. El divendres en Jacint va a Portugal de viatge durant 6 dies. La avia Nuria i els Reig estan be.
Joan i Nuria

Antoni i Margarita ha dit...

Desde Matadepera podem veure el blog amb lórdinador vell que el Jordi a preparat.
Estem contents de que us vaigi tot bé. una forta abraçada per cada un de vosaltres.

Anònim ha dit...

Ole ole, passeu-ho molt bé, que alguns no ho podrem fer, snif snif.

Aquest cap de setmana ja ens pendrem un cubatilla a la vostra salut.

Xavi