29 d’agost 2007

Belgrad i recull de fotos

Hola des de Belgrad!!!

Ja hem abandonat Rumania, per tornar a Serbia, aquesta vegada a la part nord, que realment ens ha sorpres, comparant amb els poblets que haviem vist al sud. Belgrad es molt gran, molt activa i alhora caotica i amb aparenca de capital europea.

Abans d`arribar aqui, i abans de sortir de Rumania, vam visitar Timisoara, ciutat que ens venia de cami i que realment ens va agradar molt! Penya Dracula: haureu de tornar a Rumania per veure aquesta ciutat! Realment es molt diferent a la resta...

I ara, a peticio popular, us oferim un recull de fotos i ens deixem estar de rotllos, com algu ha demanat en els comentaris... ;)

L`esmorzar mes llarg del mon
Fent ruta per Rumania, vam parar a dormir en uns bungalows, al costat d`un llac. Aqui vam esmorzar en una mena de vaixell restaurant on van tardar ni mes ni menys que 40 minuts a portar-nos tres panets, mantega i mermelada.... tot un repte per la nostra paciencia.





La ruta dels monestirs
A la part nord de Rumania, hi ha un conjunt de monestirs decorats per fora i per dins amb frescos del segles XV a XVII, que encara ara es conserven. Preciosos!


Carretera i manta
Aquesta imatge no es excepcional... aixo es una mostra grafica del que us explicavem anteriorment al blog. El que no veieu a la foto, al darrera els cotxes de l`esquerra, es un sot enorme que s`havia fet el terra i que provocava el tall en un sentit de la carretera. Aquest dia vam fer uns 100 km que estaven TOTS en obres... tota una odissea!


Despedida del grup a Sibiu
Aquest va ser l`ultim esmorzar. L`avio els esperava a ells i la pluja a nosaltres! Pels que no els coneixeu, us presentem (d`esquerra a dreta): Maria, Miguel, Laia, Helena i Xavi.


Posta de sol a la carretera amb pluja
Calen mes explicacions? Doncs nomes us direm que aixo era cami de Timisoara.


Vistes de Timisoara des del balco de l`Opera
Com aquell qui no vol la cosa, ens vam trobar amb un festival d`opera a Timisoara. I per 5 euros vam poder veure el Rigoletto, interpretat per un grup austriac, en italia i subtitulat en rumanes! Aixo si, com a guiris que erem, hi vam entrar amb xancles, bermudes i motxila (d`aixo tambe tenim fotos), contrastant amb els tacons, corbates, trajes i vestits de les dames i senyors timisoarencs.


Belgrad: El Danubi des de la fortalesa.
Belgrad te una enorme fortalesa "kalemegdan", en un turo a l`extrem nord de la ciutat. Per una banda es veu la ciutat i per l`altra el riu Danubi.


Be, esperem que el recull us hagi agradat. Si us heu quedat amb ganes de mes fotos, no patiu que en tenim unes quantes! Pero haura de ser a la tornada, que aixo de carregar les fotos aqui es molt lent!!!
Fins aviat!

6 comentaris:

Pepus ha dit...

Holes! Quina sort estar encara de vacances. Alguns ja les hem acabat i hem tornat a les rutines qüotidianes!
Per cert, Xavi, moltes felicitats, encara que amb un dia de retard.
Aprofita aquesta dècada, l'última abans no t'arribin els mals, la majoria físics, però també mentals.
T'ho dic per experiència!
Una abraçada als dos.

Anònim ha dit...

Eix xikets!! Pro kina enveja més insana que doneu amb les megavacances que us esteu fotent!!! Molt maques les fotos i molt divertits els comentaris!! Espero que torneu carregats de regals, perquè amb les dentetes que ens esteu fent, ens haureu de compensar XDDDDDDDDD
Que segueixi anant igual de bé el que us queda!!!

Anònim ha dit...

OooooooOOOOOOOhhhhhhhh!!!!!

Anònim ha dit...

Hola nois; l´agost s´acaba i la gent va tornant a la feina . El Pepus ja ha arribat i avui ens ha portat unes fotos de Sudafrica i Botswuana que semblen de N,Geografic de veritat extraordinaries, de paisatges i d´animals.Avui també arriben de la India l´Albert i la Mariona, esperem que el hi hagi anat bé.
El diumenge Laura i family cap a Barcelona i el Jordi a Can Colapi, tan la mare com jo els trobarem a faltar després de tants dies, sobre tot els petits Axel i Biel.
Res mes perque sino us pasareu el dia llegint i el que convé es veure i viure el que us quede de viatge. petons Margarita i Antoni

Anònim ha dit...

Gràcies per les fotos i pels comentaris. Aquesta vegada heu trobat un bon equilibri entre text i imatge... ;-)

Feu una mica (o molta) enveja ... però sana, eh!! Suposo que ja organitzareu una sessió de fotos i explicacions quan torneu, no?!
Ah, una altra qüestió! Mantindreu el blog quan torneu a BCN?!?! és que ara ja ens hi hem acostumat!!

Avui nosaltres tornarem a dormir a casa després d'un mes voltant (però per llocs més propers q vosaltres). Què hi farem, tot lo bo s'acaba!!

Un petó i fins aviat!!

Laura&Cia

Anònim ha dit...

Hola guapos!
Espero que us vagi tot molt bé (que veig que així és) i ja ens direu aviam quin dia torneu a ser per aquí...
PD: La foto de la Maria amb el piti a la boca ens ha enlluernat al Jesus i a mi...

Susanna