04 d’agost 2007

Istria, primer contacte amb Croacia

[Xavi]
Hola de nou!
Ja som a Croacia, des de fa un parell de dies. Estem visitant Istria, que es una peninsula al nordoest del pais. La veritat es que hem tingut la mala sort d'anar a parar aqui en un cap de setmana d'agost, cosa que significa que els turistes (locals i estrangers) ocupen massivament la costa! Avui hem estat a Pula, l'entrada de la qual ha estat mes o menys entrar a BCN pel nus de la Trinitat en un dia laborable....
Despres de veure com estava el tema, hem decidit canviar el plan i visitar la part est de la costa que no surt a les guies, i on probablement no hi hagues massa gent. Hem encertat, pero no hi havia massa platges... en qualsevol cas, ha valgut la pena.
Ah! Ens oblidavem d'una part de la historia... en el capitol anterior (eslovenia) vam batre el record de desmontar una tenda de campanya sota la pluja, ja que en el camping de Postojnga, ens va caure una bona tempesta... i vam haver de desmontar i sortir cames ajudeu-nos!
Per sort, les seguents nits les fem en una caseta per nosaltres dos, en un poblet d'Istria anomenat Pican, pero aixo us ho explica la Laia, vale?
Apa, salut per tots!


[Laia]
Ei! com ha dit el Xavi us escrivim des d'un poblet (Lovre) a la costa est d'Istria o Istra o Histria com us sembli millor perque aqui no es posen d'acord. Aquest tros de costa es molt muntanyos i aprofiten qualsevol miniesplanada per muntar un mini poble. Es impressionant. Els carrers son estrets i es molt laberintic. Fantastic vaja! Hem decidit que Croacia en general o Pula en concret es una barreja entre Roma i Lisboa (salvant les distancies a nivell mida). Molt decadent pero amb molt molt d'encant.
El que us explicava el Xavi de la caseta on dormim va ser una sort. Estavem cansats, tot mullat i sense menjar o sigui que vam decidir regalar-nos un llit per una nit i, ves per on, la sort ens va dur a un "apartamenta˝ d'una parella molt simpatica. La tradicio deu marcar que a qualsevol nouvingut se'l reb com Deu mana (que a vegades els que anem de moderns ens n'oblidem) i ens van convidar a un vinet i vam estar parlant. Molt i molt macuuus!!! Sabeu que ens van dir? que a Croacia, quan algo no saben que es o que significa, diuen: "deu ser un poble espanyol". Toma frase feta! flipeu com ens deuen veure des de fora! :-)
Hem canviat ruta. Hem decidit no fer les grans ciutats: Ljbljana (eslovenia), Zagreb (Croacia) i deixar-les per la tornada. Aixi doncs no farem Hungria i aprofitarem mes per indagar aquesta paisos... o no, o potser despres canviem d'opinio. Ja us informarem, que aixo es lo maco d'aquest viatge.
Un peto, fins ben aviadet.


[Zona postdates]
PD1 - Helena: ens va be el que vosaltres decidiu. Si fem la vostra proposta, potser nosaltres arribarem una mica abans a Bucarest per fer la nit que vosaltres fareu a la tornada. Recordeu que no baixarem fins a Bucarest l'ultim dia eh?Per cert, que tal Pardines?!?!?!? Hi ha fotos???
PD2 - Gemma: Anims des d'aqui! Pensa que gracies a tu el pais s'aguanta i els nens viuen en un mon millor jejeje. Pensem en tu, un peto molt gran.
PD3 - Jordi: A veure si es veritat que triumfeu per Roma... i si veus a la Sunsi donali records de part nostra, vale? Ah! em sembla be que cuidis de la moto, pero SENSE tocar-la eh xavaaal!!!

4 comentaris:

margarita i antoni ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
margarita i antoni ha dit...

Hola jovent. Creiem que hem trobat un altre manera per poder enviar-vos els comentaris, encara que ja us hem dit per SMS .
Estem contents que tot us vaigi sortin bé,encara que sobre la marxa, vosaltres aneu variant la ruta.
Ahir al vespre vare marxar la Laura i familia cap a Las Planas,ella avans de marxar, també us va voler escriure, però no va poder.
Tenim ganes de sentir la vostre veu.....ja m´enteneu.
Una forta abraçada per cada un de vosaltres. Adeuuuuuuuuuuuu

Pepus ha dit...

Hola parella! Aprofito per fer-vos l'únic comentari en aquest bloc. Bé, almenys per força dies, ja que demà marxo a Sud-àfic. Res, una volteta per veure com estan les bèsties, tant bípedes com quadrípedes.... Molt bé pel vostre bloc, és una idea sensacional per mantenir la família i les amistats informades,però potser us crea una certa addició, no?
Jo com no sigui amb tam-tam no se com ho faré.
Una abraçada ben forta i sobretot, feu fotos!

Anònim ha dit...

Que tal txabals! Imagino que molt enfeinats veient tot això.
Vaya campinguerus que esteu fets, a la primera de cambis ya hus aneu a dormir a una casa, amb llits. Menus mal que vareu anar a una escola de campinguerus, i esteu prerarats al 100% per salvar totes les adversitats.
Semla que croacia sigui un pais molt variat, a veure si ens feu un bon reportatge de fotografies.
Recors dels vostres cusinets de Pamplona.