08 d’agost 2007

Recull de fotos!

Hola de nou!
Per fi podem ensenyar-vos algunes fotos.... Aqui en teniu un recull rapid, repassant el trajecte fet fins al moment.

Un bany al llac de Bohinj (Eslovenia)

Esmorzar a la caseta de Pican (Istria, Croacia)


Partidet de futbol al camping de Jajce (Bosnia)


Plat tipic de bosnia: Cevapi! (Sarajevo)


Visita a una de les moltes mesquites de Sarajevo

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be. Veig que us ho esteu pasant molt be i aprenen lliçons de la vida. De totes maneres vull dir-vos que en contra el vici d'enredar o estafar hi ha la virtut de fer-se el despitat "mi no comprender".
Decididament aixo del blog no es el meu. Vaig escriure un comentari llarguisim i veig que no esta penjat i posa "el autor borro el mensaje".
Nosaltres continuem amb mig treballar mig vacances: Anem cada dia al hospital a les 08:00 pero l'hospital està sota minims per les vacances (la mitat de quirofans tencats etc...) i jo no m'stresso, si no puc fer la meva feina perque no tinc quirofans i mitjans no es culpa meva. Els hi explico als malalts i punt. Aqui Begur estem amb l'avia Nuria, en Francesc i els 4 nens. Es molt agradable. Cada dia sortim de l'hospital a les 15:00 i a les 16:00 estem banyan-nos a Aigüafreda.
L'avia Marcel·la està a Platja d'Aro, nosaltres la varem pujar ahir de Barcelona, que va passar el cap d setmana i va aprofitar per visitar-se amb la Reumatologa. M'agradaria que pogues vuere el Blog si un dia ve a Begur. Molts petons. Vaig sopar arros amb curri. Si podeu veure una pel·licula que es diu "tras el rastro de Ulises" descriu molt be la vida a Sarajevo durant el setge, l'emigracio dels Albanesos cap a Italia etc.

Borja Rius ha dit...

Xavi, no cal que facis demostracions del teu estil futbolístic, et fitxarem igualment!

Anònim ha dit...

Que passa. Els vostres seguidors estem neguitosos esperant les novetats. Com va per Bosnia? Quan passareu a Iugoslavia?. O anireu a Albania?.